Jazz Supply

Achtergrond Jazztrio voor uw receptie, bruiloft of feest


Jazz Trio Jazz Supply
Den Haag
06-24284275
info@jazzsupply.nl


Jazz Supply Live? Klik Hier!

Luister hier naar de muziek van Jazz Supply

Op deze pagina vindt u enkele voorbeelden van de muziek van Jazz Supply. Het grote repertoire en het hoge niveau van de muzikanten maakt dat het trio gemakkelijk een hele avond vult met gevarieerde jazz, bossa nova en calypso. De opnames die u hier hoort zijn live ingespeeld en niet in de studio bewerkt of “opgepoetst”. Zo krijgt u een eerlijk en onvervalst beeld van de muziek wij spelen.U kunt ook op onze soundcloud page terecht om de voorbeelden te beluisteren: Jazz Supply on SoundCloud

Vraag nu uw offerte aan

De Beste Band in zijn stijl

Met recht kan Jazz Supply de beste band in zijn stijl genoemd worden: waar andere jazz trio’s al na een kwartier in eentonig “achtergrondgetingel” lijken te veranderen, blijft Jazz Supply een heel optreden lang fris klinken, gezellig en op een aangenaam volume.

Nog niet overtuigd? Bezoek één van onze live optredens!

Jazz Supply is het enige trio dat u ook live kunt komen beluisteren. U hoeft ons dus niet op ons woord te geloven, maar kunt zelf de proef op de som nemen door één van onze optredens in bijvoorbeeld café “De Pakschuit” te bezoeken.
U bent van harte welkom om een keer -geheel vrijblijvend- te komen luisteren en u te laten overtuigen van de kwaliteit van Jazz Supply. Tevens heeft u dan ook de mogelijkheid om persoonlijk kennis met ons te maken.


 Ons volgende openbare optredens:

   20 Sept 2015, Aan Ut Water,Flevo Marina Lelystad

Graag horen wij via e-mail of telefoon als u komt luisteren, zodat wij u voor of na het optreden persoonlijk te woord kunnen staan.

Home

Boekingen

1. Luister en Kijk
2. Lees reacties
3. Waarom Jazz Supply
4. Jazz Band Kiezen
5. Neem contact op

Overige Informatie

Zakelijke bijeenkomsten
Bruiloften

+ Drums/Zang?
Kerst Special
FAQ

Jazz Supply
Live Meemaken?
Klik Hier!
Follow jazzsupply on Twitter

       © Copyright 2010 Jazzsupply.nl - Kvk nr. 27.34.38.28 - Tel: 06 24 28 42 75 - E-mail: info@jazzsupply.nl